Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

ZNÍŽNEÁ CENA - STAVEBNÝ POZEMOK - LORINĆÍK

Ulica: Lorinčík
Obec: Košice-Lorinčík
Okres: Košice II
Kraj: Košický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy
155 000 €

Popis nehnuteľnosti

Adriána Radzieta a Kosmosreality Vám ponúkajú 

ZNÍŽENÁ CENA 

stavebný pozemok v obci Lorinčík. Pozemok sa nachádza pri Sabinovskej ceste s krásnym výhľadom. Je slnečný. Celková výmera pozemku je 1246m2. Pozemok má vydané stanovisko na malopodlaznú zastavanosť a ako jediný má povolený vjazd cez Sabinovskú cestu. Pri vážnom záujem vieme poskytnúť všetky relevantné dokumenty. Kanalizácia je urobená, možnosť vlastnej studne, avšak prípojku na elektrinu (cca 25m) si rieši nový vlastník vo svojej réžii. Prípojka vody a plynu su vo zdialenosti 50m. 

ZOSUMARIZOVANIE INFORMÁCIÍ:

1. Určenie pozemku na výstavbu - UHA

Stanovisko ÚHA a príslušnej Mestskej časti Košice -  Lorinčík, v prílohe.

Grafickú časť schváleného územného plánu zóny a schválené regulatívy Z017, U038, B058 v prílohe. Uvedené informácie sú verejne dostupné na stárnke kosice a je možné si vyžiadať odpis aj nestranne individuálne avšak túto službu si  už najnovšie mesto spoplatňuje.

2.  Vyjadrenia od VVS

Prípojka na kanalizáciu je od vlastníka nahlásená na VVS. Kanalizácia je vybudovaná a precháchádza pozdĺž parcely vlastníka č. 5194/2. Vlastník má s VVS uzatvorené zmluvy ohľadom kanalizácie. Prípojku je možné realizovať až po skolaudovaní kanalizácie, čo riešia vodárne na Okresnom úrade. Je to v procese. Zmluva v prílohe.

Vodovodnú prípojku vlastník neriešil, nakoľko  jej realizácia pre neho by bola ekonomická ak by sa robila spolu s plynovou prípojkou. Druhá alternatíva je vybudovanie prípojky od VVS po predĺžení vodovodu, v súčasnosti je to rovnako v procese.

 3. Vyjadrenia VSD

Vlastník požiadal o stanovisko VSD o ochrannom pásme vysokého napätia - VN, príloha. Avšak vlastníkovi nebolo zrozumiteľné a požiadal upresnenie, kde mu VSD elektronickz upresilo ochranné pásmo VN, ktoré je 4 m. Mail.

Pripojenie na NN sústavu vlastník nerealizoval. Pre ktoré sú dve možnosti, buď cez cestu čo by bolo ako pri VVS nerentabilné. Druhá je vybudovanie predlženia NN sústavy, ktorá je v procese s realizáciou na budúci rok na základe zmluvy s VSD č. ZP/2022/196-BZ. K umiestneniu napojenia podľa projektu na jeho vlastnej parcele 5194/2 stanovisko VSD, príloha

4. Dopravné napojenie.

Pre získanie stavebného povolenia je potrebné mať dopravné napojenie nehnuteľnosti. Súhlasné Rozhodnutie cestného správneho orgánu mesta Košice na parcelu 5194, projekt a technická správa

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1246 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Celková plocha:
1246 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Adriána Radzieta

Adriána Radzieta

maklérka pre Košice a okolie

  • Slovensky
  • Magyar
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti