Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

REZERVOVANE - EXKLUZÍVNY 4izbový mezonetový byt na Letnej ulici s terasou

Ulica: Letná
Obec: Košice-Staré Mesto
Okres: Košice I
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt
Rezervované

Popis nehnuteľnosti

REZERVOVANE

Túžite po bývaní s pocitom v dome s vlastným parkom, blízko mesta a predsa v byte? Tak Vás pozývam na obhliadku nasledovného exkluzívneho mezonetového bytu na Letnej ulici v Košiciach. vmalej Prahe 2...

Adriána Radzieta a Kosmosreality Vám ponúkajú krásny 4i byt s úžitkovou výmerou 122m2 a zastavanou 140m2. Byt sa nachádza v zrekonštruovanom tehlovom bytovom dome s novou strechou (strecha je v záruke) na 2. poschodí. 

Členenie bytu je nasledovné - prízemie: vstupná chodba kde sa nachádza samostatná toaleta s umývadlom, šatník a vstavaná šatníková skriňa. Cez sklenené interiérové dvere sa dostanete do priestrannej obývačky ktorá je prepojená s modernou kuchyňou (samozrejmesťou je umývačka riadu a samostatne stojacia chladnička s mrazničkou) a jedálňou. Orientácia tohto poschodia je smerom do dvora na južnú stranu. 

Prvé poschodie: priestraná chodba s výstupom cez výklopno posuvné francúzske dvere na zasklenenú terasu s posuvnými oknami a posuvnými sieťkami s orientáciou na južnú stranu do dvora, 2x samostatná izba s orientáciou na severovýchodnú stranu, veľká kúpeľňa s výrivnou vaňou, 2x umývadlo, sušička na prádlo a samostatná toaleta s umývadlom kde je aj zabudovaný priestor na práčku. Všetky strešné okná sú zn. Velux + vonkajšie rolety + posuvné sieťky.

Druhé poschodie: samostatná priestranná spáľňa so zabudovaným šatníkom.

K bytu prislúcha aj pivnica o výmere 6m2. Celý byt vrátane pivnice je zabezpečený alarmom. Vchodové dvere sú bezpečnostné zn. Sherlock. V byte je samostaný elektrický bojler a v byte plyn nie je.

Mesačné náklady: správca 120,-eur a elektrika 120,- eur. BYT SA PREDÁVALA KOMPLETNE ZARIADENÝ. 

Všetky fotky vrátane garáže nájdete na našej stránke ... Teším sa na obhliadku 

Vlastnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
122 m2
Zastavaná plocha:
140 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
4
Typ budovy:
tehla
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Pozícia:
posledné poschodie
Poschodie:
2
Celková plocha:
140 m2
Počet terás:
1
Počet garáží:
1
Plocha garáže:
19 m2
Pivnica plocha:
6 m2
Počet pivníc:
1
Orientácia:
juhozápad

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Adriána Radzieta

Adriána Radzieta

maklérka pre Košice a okolie

  • Slovensky
  • Magyar
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti